Waarom

Waarom

Onze Multimediale Educatieve Uitgeefservice bestaat uit verschillende onderdelen.

Wij bieden ondersteuning in het vormgeven en opmaken van lesmateriaal, wij kunnen de logistieke en financiële afwikkeling met jouw studenten voor je verzorgen, wij produceren lesmateriaal via printing on demand of online. Kortom, wij kunnen veel, maar jij bepaalt waar je behoefte ligt. Waar kunnen wij jou mee helpen om je werk makkelijker te maken en jouw klanten nog meer tevreden te houden?

Om te kunnen bepalen wat de meest efficiënte en voordeligste manier voor jou is, gaan wij met één been bij je in de organisatie staan. Waar kunnen wij het verschil maken, hoe kunnen wij je helpen om makkelijker, efficiënter èn kostenbesparend te werken? Ligt de oplossing in het lesmateriaal zelf, door bijvoorbeeld de vormgeving aan te passen en 20% op het volume te besparen? Of kunnen wij jouw lesmateriaal beter via printing on demand produceren, zodat je nooit meer met een incourante voorraad blijft zitten? Misschien willen jouw klanten liever online delen van het lesmateriaal ontvangen, om zo minder contacturen te hebben. Wij zoeken naar de beste service voor jou, samen met jou.

Ben je benieuwd naar welke combinatie voor jou het voordeligste is? Neem dan vooral contact met ons op!

Bezoek ons op IPON 2024! 28 & 29 februari, Jaarbeurs Utrecht stand# E2 - Hal 4

Op woensdag 28 en donderdag 29 februari 2024 zijn we te vinden op IPON 2024 in de Jaarbeurs Utrecht, hal 4 stand# E2. IPON 2024 is de vakbeurs op het gebied van onderwijsinnovatie & ICT. Tijdens de beurs kun je persoonlijk kennis maken met onze innovatieve (digitale) oplossingen voor het onderwijs. Wil je meer informatie over wat we je voor je in petto hebben? Bel of mail ons dan.