Online leerlatform

Het leerplatform EduCourse faciliteert e-learning zoals dat bedoeld is. Interactief, plaats- en tijdonafhankelijk, gepersonaliseerd en uiterst efficiënt. Voor studenten, leerlingen en cursisten betekent dit: online leren, instructievideo’s bekijken, opdrachten maken, en persoonlijke feedback ontvangen. Voor docenten: optimaal inzicht hebben in de voortgang van pupillen, eenvoudig nakijken, en communiceren met de groep of individueel – schriftelijk dan wel mondeling.

En voor opleiders, scholen en instituten? Voor hen zetten we bestaand lesmateriaal professioneel om naar een digitale en verrijkte inhoud. Met behoud van de volledige regie over het totale educatieve proces én 100% zicht op alles wat er binnen hun leeromgeving gebeurt. Nieuw materiaal? Voeg zelf toe! Hoe? Vertellen we je graag: neem dus vooral contact met ons op. Of bekijk eerst een van de praktijkvoorbeelden.

Bezoek ons op IPON 2024! 28 & 29 februari, Jaarbeurs Utrecht stand# E2 - Hal 4

Op woensdag 28 en donderdag 29 februari 2024 zijn we te vinden op IPON 2024 in de Jaarbeurs Utrecht, hal 4 stand# E2. IPON 2024 is de vakbeurs op het gebied van onderwijsinnovatie & ICT. Tijdens de beurs kun je persoonlijk kennis maken met onze innovatieve (digitale) oplossingen voor het onderwijs. Wil je meer informatie over wat we je voor je in petto hebben? Bel of mail ons dan.