Logo-EduCourse


ONLINE LEREN MET EDUCOURSE

Uw educatieve content volledig online. Theorie, opdrachten en vragen met daarbij verrijking zoals video, audio en verdieping/verbreding. Dit alles weergegeven in een aantrekkelijk en aanpasbaar drieluik, in uw huisstijl.

Borging van al uw educatieve content in ons CMS en van daaruit arrangeren en publiceren. Geschikt voor zelfstudie of met begeleiding van een docent of een combinatie daarvan. Eenvoudig in gebruik met praktische management overzichten.

“Door de samenwerking met Educourse is het nu ook mogelijk om ons lesmateriaal geheel online te gebruiken. Het is daarmee dus overal en altijd toegankelijk zonder te hoeven sjouwen met dikke boeken”
Vapro

Video afspelen

E-learning zoals het bedoeld is

Het leerplatform EduCourse faciliteert e-learning zoals het bedoeld is. Interactief, plaats- en tijdonafhankelijk, gepersonaliseerd en uiterst efficiënt. Voor studenten, leerlingen en cursisten betekent dit: online leren, instructievideo’s bekijken, opdrachten maken en persoonlijke feedback ontvangen. Voor docenten: optimaal inzicht hebben in de voortgang van pupillen, eenvoudig nakijken en communiceren met de groep of individueel – schriftelijk of mondeling.

En voor opleiders, scholen in instituten Voor hen zetten we bestaand lesmateriaal professioneel om naar een digitale en verrijkte inhoud. Met behoud van de volledige regie over het totale educatieve proces én 100% zicht op alles wat er binnen hun leeromgeving gebeurt. Nieuw materiaal? Voeg het zelf toe! Hoe? Vertellen we je graag: neem dus vooral contact met ons op.

Voordelen EduCourse

* Eén leerplatform voor docenten, cursisten en opleiders

* Combinatie van theorie, opdrachten en verrijkend beeld

* Eenvoudig in gebruik, uiterst efficiënt 

Bezoek ons op IPON 2024! 28 & 29 februari, Jaarbeurs Utrecht stand# E2 - Hal 4

Op woensdag 28 en donderdag 29 februari 2024 zijn we te vinden op IPON 2024 in de Jaarbeurs Utrecht, hal 4 stand# E2. IPON 2024 is de vakbeurs op het gebied van onderwijsinnovatie & ICT. Tijdens de beurs kun je persoonlijk kennis maken met onze innovatieve (digitale) oplossingen voor het onderwijs. Wil je meer informatie over wat we je voor je in petto hebben? Bel of mail ons dan.