Content beheer

Jouw lesmateriaal is je kapitaal. Dat moet goed en veilig bewaard worden. En tegelijkertijd op een manier, dat je het moeiteloos aan kunt passen. Niet alleen aan veranderende inzichten of het niveau van jouw cursisten maar ook om geschikt te maken voor publicatie. Daartoe slaat WedEdu al het materiaal op als bronbestanden in een professioneel CMS. Alleen toegankelijk voor jou en ons, uiteraard. En zeer eenvoudig terug te vinden.

Vanuit het CMS kunnen we jouw content naar elk gewenste drager – digitaal of op papier – overzetten. En masse of afgestemd op iedere gebruiker, dat is geheel aan jou. Hoe we dat doen, is eigenlijk niet relevant. Maar als je het écht wilt weten… neem dan even contact op.

Bezoek ons op IPON 2024! 28 & 29 februari, Jaarbeurs Utrecht stand# E2 - Hal 4

Op woensdag 28 en donderdag 29 februari 2024 zijn we te vinden op IPON 2024 in de Jaarbeurs Utrecht, hal 4 stand# E2. IPON 2024 is de vakbeurs op het gebied van onderwijsinnovatie & ICT. Tijdens de beurs kun je persoonlijk kennis maken met onze innovatieve (digitale) oplossingen voor het onderwijs. Wil je meer informatie over wat we je voor je in petto hebben? Bel of mail ons dan.