Van papier naar digitaal

Ieder jaar gebruiken we in Nederland 10% minder papier. Dat is duurzaam en snel. Maar niet alleen daarom is er de transitie naar digitaal. Dat heeft immers ook grote voordelen in termen van toegankelijkheid, kostenbesparing en informatieverrijking. En al helemaal als het om onderwijsmateriaal gaat. Denk aan het verminderen van docent gebonden uren. Denk aan het toevoegen van bewegend beeld. Denk aan het snel inpassen van een nieuwste theorie.

Die voordelen brengt WebEdu voor jou in de praktijk. Wij helpen je bij het maken van een goed didactisch concept voor digitale content. Én we verzorgen de realisatie daarvan. Daarvan kunnen we je diverse inspirerende voorbeelden laten zien. Je kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bezoek ons op IPON 2024! 28 & 29 februari, Jaarbeurs Utrecht stand# E2 - Hal 4

Op woensdag 28 en donderdag 29 februari 2024 zijn we te vinden op IPON 2024 in de Jaarbeurs Utrecht, hal 4 stand# E2. IPON 2024 is de vakbeurs op het gebied van onderwijsinnovatie & ICT. Tijdens de beurs kun je persoonlijk kennis maken met onze innovatieve (digitale) oplossingen voor het onderwijs. Wil je meer informatie over wat we je voor je in petto hebben? Bel of mail ons dan.