Hoe wij werken

Jouw partner in publiceren, dat zijn wij. Jij hebt de inhoud en de expertise over je eigen educatieve content. Wij zorgen ervoor dat er een optimaal lesmiddel van gemaakt wordt. We geen naast je staan en denken met je mee. We luisteren en gaan daarna aan de slag, samen met jou, om het beste lesmateriaal te maken voor een betaalbare prijs. Dat kan een mooi vormgegeven boek zijn, een e-book of een leerplatform.

Waarom

Talent faciliteren, iedere dag een beetje beter.

Leren makkelijker maken voor zowel student als docent. Dat is waarom WebEdu verschillende oplossingen ontwikkelt en onderhoudt. Een leven lang leren is hard bezig de standaard te worden. In verschillende fases van je leven kun je immers een talent ontwikkelen. De educatieve oplossingen van WebEdu faciliteren hier graag bij. 

Hoe wij werken

Reëel, relaxed en resultaatgericht.

WebEdu biedt ondersteuning in het vormgeven en opmaken van lesmateriaal. Wij kunnen de logistieke en financiële afwikkeling met jouw studenten voor je verzorgen. Wij produceren lesmateriaal via printing on demand of publiceren online. Kortom, wij kunnen veel, maar jij bepaalt waar je behoefte ligt. Waar kunnen wij jou mee helpen om je werk makkelijker te maken en jouw studenten nog meer tevreden te houden?

Team

WebEdu heeft een team dat bestaat uit medewerkers met een verscheidenheid aan expertises. Elk lid van het team draagt bij aan de realisatie van onze service. Wil je contact opnemen met een van onze medewerkers? Klik dan op het mail-icoontje onder de betreffende naam.

Werken bij WebEdu

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in een klein team? Werk je graag zelfstandig en zie je werk liggen? Krijg je energie van een gevarieerd takenpakket dat geen dag hetzelfde is? Houd je van de afwisseling tussen rustig werken en leuke teamactiviteiten? Bel of mail ons of kom langs voor een heerlijke koffie!

_MG_4217

Senior web developer

Als senior web developer bouw je moderne applicaties voor zowel front-end als backoffice. Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van bestaande systemen

Bekijk vacature »