Logo-EZC

Dé complete digitale oplossing om technische en beroepsspecifieke vaardigheden online te toetsen en te beheren.

Foto EZCertify pagina

Digitale beoordeling van praktijkexamens

Wat biedt  EZCertify?
EZCertify biedt (opleidings)bedrijven de mogelijkheid om vaardigheden, die nodig zijn om een beroep goed te kunnen uitvoeren, digitaal te beoordelen. 
Dit kan het beoordelen van technische vaardigheden zijn en/of vaardigheden specifiek voor een bepaald beroep. Maar bijvoorbeeld ook vaardigheden die specifiek belangrijk zijn voor een bedrijf; Hoe wil je bijvoorbeeld dat een medewerker omgaat met de klant? Óf over welke soft-skills moeten medewerkers beschikken? 
Vaardigheden die je in de praktijk moet toetsen om te kunnen aantonen dat iemand vakbekwaam is.

Hoe werkt EZCertify?
In een eigen omgeving van EZCertify kan de inhoud van een examen worden geïmporteerd, bewerkt en vormgegeven.
Hierbij kan een keuze worden gemaakt uit diverse beoordelingsmethodes en systematiek. 
Bij het inplannen van het examen, kan een beoordelaar (of kunnen meerdere beoordelaars) gekoppeld worden aan één of meerdere deelnemers. In de eigen omgeving van EZCertify heb je zelf de controle over de planning en is de communicatie naar de betrokkenen bij het examen volledig geautomatiseerd.

Na de beoordeling en het vastleggen hiervan, is het resultaat direct beschikbaar en kan op ieder moment worden aangetoond of iemand gekwalificeerd is.

Klik hier voor uitgebreide informatie over EZCertify of neem contact met ons op voor een vrijblijvende demo en ontdek wat EZCertify voor jouw bedrijf kan betekenen.