Praktijkvoorbeelden

WebEdu beschikt over veel kennis en ervaring op het gebied van educatie. Dit uit zich in de tools die wij ontwikkelen en aanbieden. Om je een beeld te geven hoe dit in de praktijk werkt hebben we een aantal case studies laten maken. Mocht je vragen hierover hebben kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

PublishOne en EduCourse

Talent faciliteren, iedere dag een beetje beter.

Leren makkelijker maken voor zowel student als docent. Dat is waarom WebEdu verschillende oplossingen ontwikkelt en onderhoudt. Een leven lang leren is hard bezig de standaard te worden. In verschillende fases van je leven kun je immers een talent ontwikkelen. De educatieve oplossingen van WebEdu faciliteren hier graag bij. 

EduCourse

EduCourse, het online leersysteem van WebEdu. Wat doet het, hoe kun je ermee werken en welk voordeel biedt het voor de docent.

Uitgeefservice (KOB)

WebEdu maakt al het opleidingsmateriaal voor de KOB. Het gehele traject, van ontwerp van de boeken tot en met het afleveren van al het lesmateriaal bij de student verzorgt WebEdu. Daarom kan de KOB zich concentreren op de inhoud. Hierover vertelt Ad van der Wiel, de directeur van het KOB.

Uitgeefservice (Nederlandse Reanimatie Raad)

Voor de Nederlandse Reanimatie Raad verzorgt WebEdu alle lesmaterialen. Via de webshop worden de boeken besteld, betaald en geleverd. De NRR kan dit gehele proces volgen via een dashboard. Welke voorraden zijn er, wat is er verkocht en aan wie. Zo hoeft de NRR alleen te monitoren, terwijl WebEdu het proces stuurt en uitvoert.

Praktijkbeoordelen

Veel MBO studenten werken met Praktijkbeoordelen, het online systeem om de stages in het MBO te volgen, te sturen en te beoordelen. Vanuit Examen Services zijn studenten uit diverse sectoren al aangesloten, zoals de automobiel branche, uiterlijke verzorging, brood en banket en nog veel meer.

Praktijkbeoordelen, zo werkt het

Hoe werkt Digitaal Beoordelen in de praktijk? In het College Hotel zie je de student en de praktijkbegeleider aan het werk met Digitaal Beoordelen. Geen papieren boeken meer, alles eenvoudig online beschikbaar voor de student, de docent en de stagebegeleider. Overal toegankelijk en eenvoudig in gebruik.

EduCourse (Cingel College)

Het Cingel College is gestart met EduCourse. De studenten die de koksopleiding volgen hebben geen boeken meer, maar gebruiken het online systeem EduCourse. Dit biedt voor student en docent voordelen. Welke dat zijn vertelt Dolf Willemen van het Cingel College.