WAT DOEN WIJ?

Educourse

EduCourse is ons online leerplatform waarin theorie, beeld, vragen, opdrachten en video in één scherm worden weergegeven. Hierbij is interactie tussen student en docent mogelijk.

Edustore

EduStore is de webwinkel van WebEdu, waarin alle educatieve boeken van onszelf en van onze klanten gepubliceerd en te koop zijn.

Praktijkbeoordelen

Praktijkbeoordelen is een online platform voor het MBO, om stages en examens te volgen, te beoordelen en te kwalificeren door zowel de student, de docent, de praktijkbegeleider en de examinator.

Woordenboost

Woordenboost is een methode voor groep 7/8 van het primair onderwijs en klas 1/2 van het Voortgezet Onderwijs om schooltaalwoorden/
academische woordenschat van leerlingen op peil te brengen, zodat taalachterstanden weggewerkt worden en elke leerling gelijke kansen in het onderwijs krijgt.

multimediale uitgeeservice

Met onze uitgeef expertise ontzorgt WebEdu auteurs en makers van educatieve content om hun educatief idee om te zetten naar een optimaal educatief product. Dit kan een boek zijn, maar ook een website of een e-learning. De kwaliteit staat hierbij voorop en de content blijft ten alle tijden van de maker zelf.

ezcertify

EZCertify is de complete oplossing om de vaardigheden van medewerkers te toetsen, te beheren en op ieder moment te kunnen aantonen dat ze gekwalificeerd zijn voor het werk.

schriftcode

Schrijfmethode voor groep 1 tot en met groep 8 Basisonderwijs