Ga direct naar de inhoud
Ga direct naar de navigatie
Ga direct naar het producten overzicht
Webwinkel Cingel College
English
Nederlands
Klantenservice
Algemene voorwaarden
Home
Catalogus
Inloggen
Bekijk winkelmandje
(leeg)
Korte weergave
Uitgebreide weergave
154144570001 Operationeel werken
€ 7,65
per stuk
(incl. 9% BTW)
154144570002 Opdeeltechnieken
€ 14,85
per stuk
(incl. 9% BTW)
154144570003 Koud voorbewerken
€ 13,85
per stuk
(incl. 9% BTW)
154144570004 Kooktechnieken
€ 12,75
per stuk
(incl. 9% BTW)
154144570005 Introductie Horeca
€ 7,65
per stuk
(incl. 9% BTW)
154144570006 Nagerechten en afwerken van gerechten
€ 11,75
per stuk
(incl. 9% BTW)
154144570007 Ontvangst, controle en opslag van goederen en producten
€ 10,70
per stuk
(incl. 9% BTW)
154144570008 Schoonmaaktechnieken
€ 14,85
per stuk
(incl. 9% BTW)
154144570009 Het bereiden van soepen
€ 12,75
per stuk
(incl. 9% BTW)
154144570010 Warm voorbewerken
€ 8,65
per stuk
(incl. 9% BTW)
154144570011 Het bereiden van sauzen
€ 12,75
per stuk
(incl. 9% BTW)
154144570012 Conserveren, Marinades en Dressings
€ 10,70
per stuk
(incl. 9% BTW)
154144570014 Complete set Koken Samengevoegd, Niveau 2 BBL, Leerjaar 1 en 2
€ 143,65
per stuk
(incl. 9% BTW)
Bijwerken
Producten
Zoek
Gastvrijheid
Koken
Ondernemerschap
Andere uitgaven Kok
Niveau 2 'Kok'
Niveau 2, Leerjaar 1 en 2 versneld, BBL
Niveau 2. Leerjaar 1
Niveau 2. Leerjaar 2
Niveau 3 'zelfstandigwerkend kok'