Korte weergave
154144570001 Operationeel werken
€ 7,65 per stuk (incl. 9% BTW)
154144570002 Opdeeltechnieken
€ 14,85 per stuk (incl. 9% BTW)
154144570003 Koud voorbewerken
€ 13,85 per stuk (incl. 9% BTW)
154144570004 Kooktechnieken
€ 12,75 per stuk (incl. 9% BTW)
154144570005 Introductie Horeca
€ 7,65 per stuk (incl. 9% BTW)
154144570006 Nagerechten en afwerken van gerechten
€ 11,75 per stuk (incl. 9% BTW)
154144570007 Ontvangst, controle en opslag van goederen en producten
€ 10,70 per stuk (incl. 9% BTW)
154144570008 Schoonmaaktechnieken
€ 14,85 per stuk (incl. 9% BTW)
154144570009 Het bereiden van soepen
€ 12,75 per stuk (incl. 9% BTW)
154144570010 Warm voorbewerken
€ 8,65 per stuk (incl. 9% BTW)
154144570011 Het bereiden van sauzen
€ 12,75 per stuk (incl. 9% BTW)
154144570012 Conserveren, Marinades en Dressings
€ 10,70 per stuk (incl. 9% BTW)
154144570014 Complete set Koken Samengevoegd, Niveau 2 BBL, Leerjaar 1 en 2
€ 143,65 per stuk (incl. 9% BTW)