Uitgebreide weergave
Cover

154144570001 Operationeel werken

€ 7,65 per stuk (incl. 9% BTW)
Cover

154144570002 Opdeeltechnieken

€ 14,85 per stuk (incl. 9% BTW)
Cover

154144570003 Koud voorbewerken

€ 13,85 per stuk (incl. 9% BTW)
Cover

154144570004 Kooktechnieken

€ 12,75 per stuk (incl. 9% BTW)
Cover

154144570005 Introductie Horeca

€ 7,65 per stuk (incl. 9% BTW)
Cover

154144570006 Nagerechten en afwerken van gerechten

€ 11,75 per stuk (incl. 9% BTW)
Cover

154144570007 Ontvangst, controle en opslag van goederen en producten

€ 10,70 per stuk (incl. 9% BTW)
Cover

154144570008 Schoonmaaktechnieken

€ 14,85 per stuk (incl. 9% BTW)
Cover

154144570009 Het bereiden van soepen

€ 12,75 per stuk (incl. 9% BTW)
Cover

154144570010 Warm voorbewerken

€ 8,65 per stuk (incl. 9% BTW)
Cover

154144570011 Het bereiden van sauzen

€ 12,75 per stuk (incl. 9% BTW)
Cover

154144570012 Conserveren, Marinades en Dressings

€ 10,70 per stuk (incl. 9% BTW)
Geen foto beschikbaar

154144570014 Complete set Koken Samengevoegd, Niveau 2 BBL, Leerjaar 1 en 2

€ 143,65 per stuk (incl. 9% BTW)