Korte weergave
154141000001 Operationeel werken
€ 7,65 per stuk (incl. 9% BTW)
154141000002 Opdeeltechnieken
€ 14,85 per stuk (incl. 9% BTW)
154141000003 Koud voorbewerken
€ 13,85 per stuk (incl. 9% BTW)
154141000004 Kooktechnieken
€ 12,75 per stuk (incl. 9% BTW)
154141000006 Introductie horeca
€ 7,65 per stuk (incl. 9% BTW)
154141000007 Nagerechten en afwerken van gerechten
€ 11,75 per stuk (incl. 9% BTW)
154141000008 Ontvangst, controle en opslag van goederen en producten
€ 10,70 per stuk (incl. 9% BTW)
154141000009 Schoonmaaktechniek
€ 14,85 per stuk (incl. 9% BTW)
154141000010 Het bereiden van soepen
€ 12,75 per stuk (incl. 9% BTW)
154141000011 Warme voorbewerkingen
€ 8,65 per stuk (incl. 9% BTW)
154141000012 Het bereiden van sauzen
€ 12,75 per stuk (incl. 9% BTW)
154141000013 Conserveren, Marinades en Dressings
€ 10,70 per stuk (incl. 9% BTW)
154141000014 Complete set Koken Samengevoegd, Niveau 3 BOL, Leerjaar 1
€ 143,65 per stuk (incl. 9% BTW)