Ga direct naar de inhoud
Ga direct naar de navigatie
Ga direct naar het producten overzicht
Webwinkel Cingel College
English
Nederlands
Klantenservice
Algemene voorwaarden
Home
Catalogus
Inloggen
Bekijk winkelmandje
(leeg)
Korte weergave
Uitgebreide weergave
154141000001 Operationeel werken
€ 7,65
per stuk
(incl. 9% BTW)
154141000002 Opdeeltechnieken
€ 14,85
per stuk
(incl. 9% BTW)
154141000003 Koud voorbewerken
€ 13,85
per stuk
(incl. 9% BTW)
154141000004 Kooktechnieken
€ 12,75
per stuk
(incl. 9% BTW)
154141000006 Introductie horeca
€ 7,65
per stuk
(incl. 9% BTW)
154141000007 Nagerechten en afwerken van gerechten
€ 11,75
per stuk
(incl. 9% BTW)
154141000008 Ontvangst, controle en opslag van goederen en producten
€ 10,70
per stuk
(incl. 9% BTW)
154141000009 Schoonmaaktechniek
€ 14,85
per stuk
(incl. 9% BTW)
154141000010 Het bereiden van soepen
€ 12,75
per stuk
(incl. 9% BTW)
154141000011 Warme voorbewerkingen
€ 8,65
per stuk
(incl. 9% BTW)
154141000012 Het bereiden van sauzen
€ 12,75
per stuk
(incl. 9% BTW)
154141000013 Conserveren, Marinades en Dressings
€ 10,70
per stuk
(incl. 9% BTW)
154141000014 Complete set Koken Samengevoegd, Niveau 3 BOL, Leerjaar 1
€ 143,65
per stuk
(incl. 9% BTW)
Bijwerken
Producten
Zoek
Gastvrijheid
Koken
Ondernemerschap
Andere uitgaven Kok
Niveau 2 'Kok'
Niveau 3 'zelfstandigwerkend kok'
Niveau 3, Leerjaar 1 BOL (Samengevoegd)
Niveau 3. Leerjaar 1, BBL
Niveau 3. Leerjaar 2, BBL