Uitgebreide weergave
omslag individueel verhuisprofiel en verhuisplan

Individueel Verhuisprofiel en Verhuisplan

Ondersteunen van kinderen en volwassenen met een verstandelijke en zintuiglijke beperking bij verhuizen

Inkijkexemplaar

Verhuizen is niet ongewoon in het leven van personen met een verstandelijke en zintuiglijke beperking. Verhuizen kan een stressvolle gebeurtenis zijn en een grote impact hebben op iemands leven.
Om mensen met een verstandelijke en zintuiglijke beperking goed te kunnen ondersteunen bij een verhuizing heeft het Bartiméus Expertisecentrum Doofblindheid het individueel verhuisprofiel en verhuisplan ontwikkeld. Om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen worden in dit boek richtlijnen en tips gegeven voor de ondersteuning voor, tijdens en na de verhuizing.

Het individueel verhuisprofiel en verhuisplan is geschreven voor de ondersteuning van mensen met een verstandelijke en zintuigelijke beperking en er is specifiek aandacht voor personen met doofblindheid. Het individuele karakter van dit boek maakt het toepasbaar voor een brede doelgroep. Dit boek kan ingezet worden wanneer iemand binnen een organisatie verhuist, van de ene naar een andere organisatie verhuist, maar bijvoorbeeld ook wanneer iemand van de thuissituatie naar een organisatie verhuist.

Dit boek geeft achtergrond informatie welke gebruikt kan worden om het persoonlijke profiel te maken van diegene die gaat verhuizen. Daarnaast wordt er een individueel plan gemaakt met praktische richtlijnen en afspraken over wat wanneer te doen en hoe, voor de verschillende fasen van de verhuizing. Hier is de link naar de gratis download bijlagen in pdf-vorm.

Auteur: Marijse Pol

Artikelnr : 163143190009
ISBN : 9789071534744
Aantal pagina's : 64
Versie : 1

Minder informatie

€ 15.79 per stuk (incl. 9% BTW)